Kisvirágú füzike – étrendkiegészítő tabletta a prosztata egészségéért

1 340 Ft

Étrendkiegészítő tabletta a prosztata egészségéért.

Az árak csak Magyarországi szállítás esetén érvényesek!

Leírás

Kisvirágú Füzike Extraktum
Étrendkiegészítő tabletta a prosztata egészségéért

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula

A kisvirágú füzike kivonatát a gyógynövények szakértői régóta ajánlják a prosztata egészségének megőrzésére. A növény kivonata antioxidáns polifenolokat és cserzőanyagokat tartalmaz, ezáltal hozzájárul a prosztata és a húgyutak egészséges működéséhez, valamint – kiegészítő kezelésként – a prosztata eredetű problémák tüneteinek csökkentéséhez. A készítményt férfiaknak ajánljuk a prosztata egészségének megőrzésére, az életminőség javítására.

Fontos: vizelési panaszok, gáttáji panaszok, egyéb prosztataeredetű panaszok esetén keresse fel kezelőorvosát! A prosztata megbetegedésének kivizsgálása, kezelése urológus szakorvos irányítás alatt kell hogy történjen!

A prosztatarák szűrés segít a rosszindulatú prosztatadaganat felismerésében, 45 éves kor feletti férfiaknak évente ajánlott, urológiai szakrendelésen.

A termék alap ára: bruttó 1.340 Ft/doboz.

A postaköltség és utánvét díja: bruttó 970 Ft. Több termék rendelése esetén is egyszer fizetendő.

A rendelés elektronikus úton történő leadása után a megrendelő kap egy automatikus visszaigazolást arról, hogy a rendelését a Szállító fogadta. A fizetés a küldemény átvételekor utánvéttel történik! A kiszállítás néhány napon belül megtörténik. Amennyiben a kézbesítés valamilyen oknál fogva sikertelen, a küldeményt az ön lakhelyén illetékes postahivatalban lehet átvenni, amelyről a postás a postaládájában értesítést hagy!

Kiszerelés: 1 doboz egy havi adagot tartalmaz
Hatóanyag/napi adag (1 kapszula): Kisvirágú füzike kivonat: 150,00mg
Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Lehetőség szerint főétkezés közben, rágás nélkül nyelje le.
Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (év, hónap, napig).
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.