Tőzegáfonya extraktum

2 355 Ft

A húgyutak védelmére.

Az árak csak Magyarországi szállítás esetén érvényesek!

Leírás

Tőzegáfonya Extraktum  

A húgyutak védelmére

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Rendszeresen előforduló húgyúti panaszok esetén 2-3 hónapos kúraszerű fogyasztás javasolt. Két kúra között tartson egy hónap szünetet!

A készítmény tőzegáfonya kivonatot és C-vitamint tartalmaz, ezzel hozzájárul a vesék, húgyhólyag és húgyutak egészséges működéséhez, elősegíti a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezést. Fogyasztását a felfázásra hajlamosaknak ajánljuk nemtől függetlenül.

Az amerikai tőzegáfonya antocián típusú flavonoid vegyületeket tartalmaz. A flavonoidok erős antioxidánsként védik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól és támogatják az immunrendszer egészséges működését.  A hólyaghurut kezelése mellett kiegészítésként, illetve megelőzés céljából, kiújulás ellen javasoljuk alkalmazását.

Fontos: vizelési panaszok, gyakori vizelési ingerek, csípő vizelet esetén  keresse fel kezelőorvosát! A hólyaghurut, felfázás kivizsgálása, kezelése orvosi irányítás alatt kell hogy történjen!

A termék alap ára: bruttó: 2.355 Ft/doboz.
A postaköltség és utánvét díja:  bruttó 970 Ft. Több termék rendelése esetén is egyszer fizetendő.

A rendelés elektronikus úton történő leadása után a megrendelő kap egy automatikus visszaigazolást arról, hogy a rendelését a Szállító fogadta. A fizetés a küldemény átvételekor utánvéttel történik! A kiszállítás néhány napon belül megtörténik. Amennyiben a kézbesítés valamilyen oknál fogva sikertelen, a küldeményt az ön lakhelyén illetékes postahivatalban lehet átvenni, amelyről a postás a postaládájában értesítést hagy!

Kiszerelés: 1 doboz egy havi adagot tartalmaz
Hatóanyag/napi adag ( 1 kapszula): Amerikai Tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) kivonat: 150,0 mg (Ebből antocianinok:37,5 mg),  C-vitamin: 80,0 mg (A készítmény 1 kapszulájának kivonattartalma 3,75 g tőzegáfonya gyümölcspornak felel meg koncentrált hatóanyag-tartalommal.)
Javasolt fogyasztás:
 napi 1 kapszula.  Lehetőség szerint főétkezés közben, rágás nélkül nyelje le.
Tárolás:
szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!
Minőségét megőrzi:
 a csomagoláson jelzett ideig (év, hónap, napig).
Figyelmeztetés:
 Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.