fbpx

Napjainkban a diabeteszes, magasvérnyomásos ( ill. a kombinált, un. cardio-metabolikus szindromás) betegek kezelése során egyre nagyobb szerepet kap a kiserek védelme. Az már régóta ismert, hogy cukorbetegeknél óvni kell a végtagok keringését, (pl. kerülni kell a szoros cipőket, stb,) de az talán már kevésbé ismert, hogy az erek védelmében mennyire fontos a nitrogen monoxid ( NO) szerepe. Az utóbbi időkben végzett kutatások kimutatták, hogy az emberi szervezetben jelenlevő az Argininből Nitrogénmonoxid keletkezik. A Nitrogén momnoxid fontos vegyület az erek egészséges müködésének fenntartásában, mivel az erek falának ellazítását segíti elő, amiitől azok képesek lesznek jobban kitágulni.

A Nitrogen monoxid mellett hasznos a manapság egyik újonnan felfedezett szer -egy bizonyos fenyőkéreg kivonat,( extractum pinus maritima) mellyel kombinálva az Arginint, nagymértékben nő a Nitrogénmonoxid produkció a szervezetben, és ez nem csak az erek rugalmasságára van jó hatással, hanem férfi betegek esetében javul az erekciós képesség is.

Az is ismert tény, hogy az emberi szervezet által termelt Arginin mennyisége az életkor előre haladásával csökken. Az Arginin pótlás ezért 40 éves kor felett fontos tényező, föleg azok számára, akiknek -egyéb betegség, ( pl. cukorbetegség, magasvérnyomás, magas koleszterin szint, stb) miatt az érfalak egészsége veszélynek lehet kitéve.

Az ANDROGARDE kapszula koncentráltan tartalmaz olyan hatóanyagokat, melyek élettani hatásuk révén fokozzák a sejtek nitrogén-monoxid szintézisét, ezáltal hozzájárulnak a károsodásnak kitett érfal védelméhez, az egészséges müködés fenntartásához.

A kapszula emellett tartalmaz még antioxidáns tulajdonságú koenzim-Q10-et, ami ugyancsak a zsíranyagcserére hatva – lipidperoxidáció gátlásával – csökkenti a kiserekben történő zsírlerakódás kockázatát. Sőt, egyes kutatások azt is kimutatták, hogy a Q10 bizonyos esetekben növeli a megtermékenyítő képességet is. Hasonlóan az Argininhez, a koenzim-Q10 mennyisége az életkor előrehaladásával természetszerűleg csökken a szervezetben, ezért ennek pótlásáról érdemes a 40 év feletti férfiaknak gondoskodni.

Mindezek alapján az ANDROGARDE tablettát érdemes szedni minden olyan 40-70 év közti férfinak,

  • akik magasvérnyomás betegségben szenvednek, ( segít a vérnyomás csökkentésben, az erek rugalmasságának megőrzésében)
  • akik 2. tipusú diabetesben szenvednek, per os antidiabetikumot szednek ( segít a diabeteses szövődmények megelőzésében)
  • akik koleszterincsökkentőt szednek ( statinnal együtt alkalmazva hatékonyabbá teheti a statinkezelést azáltal, hogy csökkentheti a statinok nem kívánt mellékhatását.)
  • akiknél fenti, vagy egyéb betegségből fokozottabban fennáll a merevedési zavar veszélye ( magasvrnyomás, cukorbetegség, szívbetegség miatti kezelés, elhízás, érszűkület esetén )
  • akik még nem szeretnének alkalmi potencianövelőt alkalmazni, de úgy érzik, hogy enyhe kezelésre szükségük van
  • azoknak, akiknek sok mellékhatást okoznak a potencianövelő szerek (PDE5 gátlók)
    vagy egyéb gyógyszereik szedése miatt nem szedhetnek potencianövelő (PDE5 gátló) szereket

Kosár

Uropatika - Napjainkban a diabeteszes, magasvérnyomásos ( ill. a kombinált, un. cardio-metabolikus szindromás) betegek kezelése során egyre nagyobb szerepet kap a kiserek védelme. Az már régóta ismert, hogy cukorbetegeknél óvni kell a végtagok keringését, (pl. kerülni kell a szoros cipőket, stb,) de az talán már kevésbé ismert, hogy az erek védelmében mennyire fontos a nitrogen monoxid ( NO) szerepe. Az utóbbi időkben végzett kutatások kimutatták, hogy az emberi szervezetben jelenlevő az Argininből Nitrogénmonoxid keletkezik. A Nitrogén momnoxid fontos vegyület az erek egészséges müködésének fenntartásában, mivel az erek falának ellazítását segíti elő, amiitől azok képesek lesznek jobban kitágulni.

Lektorált betegtájékoztatás, garantált szolgáltatás, ellenőrzött termékek. Hiteles, naprakész információk vezető szakorvosoktól. Teljes körű, pontos fogalmi útmutatás

Telefon

(30) 690 4414

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 18:00

Vizsgálat