fbpx

Bemutatkozás

 

Az uropatika.hu webáruház egy speciális, urológiai orvosi és kereskedelmi tevékenységet folytató cégcsoport legújabb tagja.

 A cégcsoport 2007-től jelentős szerepet tölt be az urológiai és andrológiai célra szánt étrend-kiegészítők hazai és külföldi forgalmazásában.  Termékeink  jól ismertek  többek között a férfi meddőség terápiájával, vagy a vesekövesség megelőzésével gyógyításával foglalkozó orvosok körében.

Szakértőink között vezető beosztású szakorvosok találhatóak, ami garantálja a szakmai minőséget, az OETI által engedélyezett termékek előállítása pedig standardizált minőségbiztosítási rendszerekkel rendelkező gyárban történik. Mindez, valamint a rendelkezésre álló ügyfélszolgálatunk segít abban, hogy megnyerjük a termékek iránt érdeklődők bizalmát.

Emellett az uropatika weboldal nagy hangsúlyt fektet a betegtájékoztatásra, a tájékoztató leírások mind elismert urológus szakorvosoktól  származnak, ezért hitelesek. Az oldalon közölt cikkek a leggyakoribb urológiai problémákról szólnak, pl. a vesekövességről, a felfázásról, a prosztataproblémákról és a férfi meddőségről, és folyamatosan bővülnek. Az oldal hasznos olvasmány mindazoknak akik aziránt érdeklődnek, hogy hogyan kerülhetik el a vesekövességet, a felfázást, akik szeretnék tudni, hogyan csökkenthetőek a prosztatagyulladás és prosztatamegnagyobbodás tünetei, vagy azoknak, akik a megtermékenyítőképesség fokozása után érdeklődnek.

Figyelem:  az oldalon forgalmazott termékek étrend-kiegészítők, azaz a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszerek, amelyek koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat illetve táplálkozási, élettani hatással rendelkező anyagokat, ám nem gyógyszerek, így kóros állapotok, betegségek kezelésére önmagukban nem alkalmasak, viszont hasznosak lehetnek azok kezelésének kiegészítésére.

Kosár

Uropatika - Az uropatika.hu webáruház egy speciális, urológiai orvosi és kereskedelmi tevékenységet folytató cégcsoport legújabb tagja.

Lektorált betegtájékoztatás, garantált szolgáltatás, ellenőrzött termékek. Hiteles, naprakész információk vezető szakorvosoktól. Teljes körű, pontos fogalmi útmutatás

Telefon

(30) 690 4414

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 18:00

Vizsgálat

Szakmai ajánlás
Dr. Kopa Zsolt Ph.D., egyetemi docens, andrológus és urológus szakorvos cikke a férfi meddőség kezelésének reményteljes, új módszeréről itt »!
Urolexikon

Az egyedülálló fogalomtárban urológus szakorvosok által lektorált tájékoztató leírások találhatóak. A meghatározások közérthető formában nyújtanak segítséget, útmutatást az urológiai témakörben érdeklődő, tájékozódni vágyók számára.
Tovább a kifejezésekhez »

A fogalomtárban található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és diagnózist, kezelési irányelveket. Panaszai esetén keresse fel kezelőorvosát!

Uropatika tesztek
Ön hajlamos lehet a vesekövességre?

Rövid tesztünk kitöltésével tudja meg, hogy Ön hajlamos-e a vesekőre!

Facebook