fbpx
A családvédelmi akcióterv, a magyarországi születések számának növelése egy olyan politikai akarat, amely megegyezik a magyar lakosság nagy részének akaratával . Az Andromedic Kft terméke, a FER14 extra tabletta immár 11 éve áll ezen cél szolgálatában.  A terméket magyar orvosok fejlesztették, magyarországon gyártják ellenörzött körülmények között, ISO, HACCP és food GMP minősítéssel rendelkező gyárban.  

A FER14extra jó hatásáról nemzetközi tudományos folyóírat is beszámolt (Andrologia. 2015 Jun;47(5):519-24.) név szerint említve a termék jó hatását a spermium számra és a spermiumok megtermékenyítő képességére is.

Mára már 10 évesek azok a gyermekek, akik a FER14extra  segítségével jöttek a világra, és a tabletta azóta is folyamatosan bizonyít: A tudományosan összeállított öszetétel, a megbízható minőség egyaránt záloga a férfiak megtermékenyítő képességének fokozásának.

Uropatika - A családvédelmi akcióterv, a magyarországi születések számának növelése egy olyan politikai akarat, amely megegyezik a magyar lakosság nagy részének akaratával . Az Andromedic Kft terméke, a FER14 extra tabletta immár 11 éve áll ezen cél szolgálatában.  A terméket magyar orvosok fejlesztették, magyarországon gyártják ellenörzött körülmények között, ISO, HACCP és food GMP minősítéssel rendelkező gyárban.  

SZAKMAI AJÁNLÁS

Dr. Kopa Zsolt Ph.D., egyetemi docens, andrológus és urológus szakorvos cikke a férfi meddőség kezelésének reményteljes, új módszeréről itt »!

UROLEXIKON

Az egyedülálló fogalomtárban urológus szakorvosok által lektorált tájékoztató leírások találhatóak. A meghatározások közérthető formában nyújtanak segítséget, útmutatást az urológiai témakörben érdeklődő, tájékozódni vágyók számára.
Tovább a kifejezésekhez »

A fogalomtárban található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és diagnózist, kezelési irányelveket. Panaszai esetén keresse fel kezelőorvosát!

UROPATIKA TESZTEK

Ön hajlamos lehet a vesekövességre?

Rövid tesztünk kitöltésével tudja meg, hogy Ön hajlamos-e a vesekőre!

Telefon

(30) 690 4414

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 18:00

Vizsgálat