fbpx

FER14 EXTRA® – étrendkiegészítő tabletta a hímivarsejtek működésének támogatására – 3 darabos kiszerelés + Ajándék Dávid terhességi teszt

48 425 Ft

A hímivírsejtek működésének támogatására.

Válassza a 3 dobozos akciós csomagot a legördülő menüben : 6 600 Ft árelőny.

Ajándék Dávid terhességi teszt!

Ingyenes szállítás!

Az árak csak Magyarországi szállítás esetén érvényesek!

FER14 EXTRA

Étrendkiegészítő tabletta a hímivírsejtek működésének támogatására

Javasolt fogyasztás: napi 2x1 tabletta, három hónapig

Miért egyedi a Fer14 EXTRA tabletta?

  • 14 féle összetevőt tartalmaz koncentrált formában
  • A FER14 EXTRA rendkívül egyszerűvé teszi sokféle és nagy mennyiségű összetevő egyidejű bevitelét a szervezetbe
  • A férfiak számára kifejlesztett étrend-kiegészítő egy tablettában tartalmazza – többek között – az antioxidánsként is szerepet játszó aminosavat, a taurint, arginint és koenzim Q10-et is. Mindezek mellett nagy mennyiségben E vitamin, C- és B vitaminok, D3-vitamin, Karnitin, Beta-karotin, Magnézium, Cink, Szelén és Folsav is megtalálható a készítményben.
  • Magyarországon, ellenőrzött körülmények között gyártott magyar fejlesztésű termék.

A FER14 EXTRA étrend-kiegészítő, amely koncentrált formában tartalmazza az ivarsejtek (spermiumok, petesejtek) érésében és élettani működésében szerepet játszó vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, ezáltal hozzájárulhat azok egészséges működéséhez. A FER14 EXTRA ajánlott fogyasztási mennyisége napi 2×1 tabletta minimum 3 hónapon át, de  folyamatos szedése is nagy mértékben hozzájárulhat a szervezet általános állapotának javításához. A FER14 EXTRA tabletta jól ismert készítmény a meddőség okait kutató és a meddőség kezelésében résztvevő szakemberek körében, az összetevőinek kiválasztása és azok mennyiségének meghatározása a legmodernebb kutatási eredmények alapján került meghatározásra. A készítmény a felnőtt  emberek vitamin és ásványi anyag szükségletének kiegészítését segítheti, figyelembe véve, hogy az összetevők egy része a vegyes táplálkozással is bejut a szervezetbe. A FER14 EXTRA alkalmazása során szerzett jó tapasztalatok több magyarországi és nemzetközi kongresszuson is bemutatásra kerültek, jó hatásáról a nemzetközi szakirodalom is beszámolt.

További információk, miért ajánlható a Fer14 EXTRA tabletta?

Fontos: A férfi meddőség és a meddőség okainak kivizsgálása, kezelése andrológus szakorvos irányítás alatt kell hogy történjen!

A termék ára: bruttó 14.700 Ft/doboz

Szállítási költség: 970 Ft.

A rendelés elektronikus úton történő leadása után a megrendelő kap egy automatikus visszaigazolást arról, hogy a rendelését a Szállító fogadta. A fizetés a küldemény átvételekor utánvéttel történik! A kiszállítás néhány napon belül megtörténik. Amennyiben a kézbesítés valamilyen oknál fogva sikertelen, a küldeményt az ön lakhelyén illetékes postahivatalban lehet átvenni, amelyről a postás a postaládájában értesítést hagy!

A FER14 EXTRA a folyamatosan bővülő referencia patikákban is kapható!

Kiszerelés: 1 doboz FER14EXTRA egy havi adagot tartalmaz
Összetevő/napi adag (2 tabletta):  Taurin 250 mg Magnezium 200 mg Karnitin 200 mg Arginin 150 mg C-vitamin 120 mg  E-vitamin 100,67 mg  Koenzim Q10 10 mg Cink 14 mg Beta karotin 3,6 mb B6-vitamin 1,5 mg Folsav 400 µg Szelén 35 µg B16-vitamin 2,5 µg    D3-vitamin 25 μg
Javasolt fogyasztás
: napi 2x1 tbl.  Lehetőség szerint főétkezés közben, rágás nélkül nyelje le.  
Tárolás:
szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!    
Minőségét megőrzi:
a csomagoláson jelzett ideig (év, hónap, napig). 
Figyelmeztetés
: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

További információk: www.babatszeretnenk.hu

További információk

Kiszerelés

,