fbpx

Urológiai magánrendelés Kecskeméten, Lajosmizsén és Kiskunfélegyházán a Járomi Medical Orvosi Rendelőben

Urológiai magánrendelésünk 2009 óta működik három városban. Kecskeméti egészségházunkat 2021-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy a járóbeteg-ellátás terén magasabb szintre emeljük az elérhető egészségügyi szolgáltatások színvonalát.
Intézményünk helyszínéül Kecskemét kertváros részében olyan adottságokkal rendelkező épületet választottunk, melynek elhelyezkedése, megközelíthetősége és belső kialakítása is alkalmasnak bizonyult ezen feladat ellátására. Az urológiai mellett az alábbi szakterületeken látjuk el betegeinket: Ultrahang, Sebészet, Proktológia, Neurológia és Aneszteziológia
Kollégáink szakterületük legfrissebb szakmai ajánlásainak megfelelő elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek, hogy a legmagasabb szakmai minőséget tudjuk nyújtani.
Szükség esetén a műtéti kivizsgálást és beavatkozásokat is el tudjuk végezni, megszervezzük a labor- és szövettani vizsgálatokat, ill. képalkotó vizsgálatokat (CT, MR, Röntgen, Izotóp)

Bemutatkozás: Dr. Járomi Péter PhD.

1976. november 7-én születtem Kecskeméten, három gyermekem van. 1995-ben a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kecskeméti Megyei Kórházban kezdtem. 2009-ben urológiából szakvizsgát tettem, illetve megszereztem az Európai Urológus Társaság követelményeinek megfelelő képesítést. 2020-ban a Szegedi Tudományegyetem Multidiszciplináris Orvostudományok Doktori Iskolában PhD fokozatot szereztem. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak. Jelenleg a Járomi Medical Orvosi Rendelőt vezetem,  illetve Kecskeméten, Lajosmizsén és Kiskunfélegyházán urológiai magánrendelést végzek. Szükség esetén műtéti ellátást a Kisteleki Nappali Kórházban, Budapesten a Duna Medical Centerben és  a Rózsakert Medical Centerben végzem és 2022 év végétől a Szegedi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján.

Uropatika -

Rendel: Dr. Járomi Péter

Rendelőink:

  • Járomi Medical Orvosi Rendelő: 6000 Kecskemét Talfája köz 58/2.
  • Lajosmizse Egészségház: 6050 Lajosmizse Dózsa György út 104-106.
  • Kiskunfélegyháza Egészségközpont: 6100 Kiskunfélegyháza Korond. utca 5.

Bejelentkezés: 06-30-903-2595

Online időpont kérése: www.orvoskecskemet.hu